Lektioner

Är du nyfiken på akademisk ridkonst?
Har du en häst som behöver rehabiliteras?
Vill du förbättra relationen med din häst?
Vill du hitta mjukhet och glädje i träningen med din häst?

Då kan jag hjälpa dig! Jag erbjuder lektioner i akademisk ridkonst, arbete från marken, hästhantering och uppfostran av hästen. Mitt fokus ligger på glädje, samarbete och kommunikation mellan människa och häst, vilket skapas av en tydlig pedagogik och kroppskännedom. Även om du normalt inte jobbar med akademisk ridkonst kan du ha stor nytta av det arbete som vi gör från marken, t.ex. för att variera din träning eller vid rehabilitering av hästen.

Varje lektion är 30 minuter och det behövs inga förkunskaper. Jag jobbar på västkusten, i Göteborg med omnejd och kör till ditt stall så att du och din häst kan träna i er trygga, invanda miljö. Om ni är några stycken kör jag även längre sträckor och håller lektioner.

Pris: 350 kr/lektion inkl. moms.
Körersättning tillkommer om 30 kr/mil (delas av alla ekipage på samma ställe).
Avbokning av lektioner på vardagar senare än 24 h innan lektion debiteras fullt. Lektioner som hålls på helgen avbokas senast klockan 12 torsdagen i samma vecka för att inte debiteras fullt.

Jag erbjuder även helg- och endagskurser, samt teoretiska föreläsningar. Jag har även möjlighet att ta emot hästar på träning hos mig under den varma delen av året.

Jag innehar F-skatt och ansvarsförsäkring.
Hör av er för frågor och mer information: info@mariapihl.se

undervisning1undervisning2