Lektioner

Är du nyfiken på akademisk ridkonst?
Vill du ha sitslektioner?
Har du en häst som behöver rehabiliteras?
Vill du förbättra relationen med din häst?
Vill du hitta mjukhet och glädje i träningen med din häst?

Då kan jag hjälpa dig! Jag erbjuder lektioner i akademisk ridkonst, sitsträning, arbete från marken, hästhantering och uppfostran av hästen. Mitt fokus ligger på glädje, samarbete och kommunikation mellan människa och häst, vilket skapas av en tydlig pedagogik och kroppskännedom. Även om du normalt inte jobbar med akademisk ridkonst kan du ha stor nytta av det arbete som vi gör från marken, t.ex. för att variera din träning eller vid rehabilitering av hästen.

Varje lektion är 30 eller 45 minuter och det behövs inga förkunskaper. Jag jobbar i hela landet och utgår från Göteborg. Jag kör till ditt stall så att du och din häst kan träna i er trygga, invanda miljö.

Pris: 500 kr inkl. moms ca 30 min.
Körersättning tillkommer om 30 kr/mil (delas av alla ekipage på samma ställe).
Avbokning av lektioner på vardagar senare än 24 h innan lektion debiteras fullt. Lektioner som hålls på helgen avbokas senast klockan 12 torsdagen i samma vecka för att inte debiteras fullt.

Jag är ansluten till både Actiway och ePassi friskvård, så det går fint att betala sina lektioner därigenom. Klicka här för Actiway eller här för ePassi och sök på Maria Holmström.

Jag erbjuder även helg- och endagskurser, samt teoretiska föreläsningar. Jag innehar F-skatt och ansvarsförsäkring.

Hör av er för frågor och mer information: info@mariaholmstrom.se

undervisning1undervisning2