Andning

Andningen är så oerhört viktig för vårt välmående, både fysiskt och psykiskt. En god andning kan minska oro och stress, ge bättre sömn, sänka blodtrycket och öka dina idrottsprestationer lika väl som att minska på problem i luftvägarna.

Att förbättra sin andning är ett snabbt sätt att förbättra sin hälsa!

Inom idrotten har jag under flera år jobbat med andning för ryttare och sett hur man med enkla medel kan förbättra ridningen bara genom en bättre andning. God andning kan även förbättra idrottsprestationer i andra sporter genom att t.ex. förbättra återhämtningsförmågan.

I mina andningskuser i grupp jobbar vi med medveten andning och använder hjälpmedel så som relaxator andningstränare, 28-dagars programmet och andningstejp men även övningar från posturalträning och Franklinmetoden som syftar till en ökad kroppsmedvetenhet och upplevelse av andningen. Under 5 veckor träffas vi och både pratar om vad god andning är, men framförallt får känna vad god andning är, genom en mängd olika övningar.

Kommande kurs
Nästa kurs startar 5:e maj. Jag erbjuder andningsträning i små exklusiva grupper om 3-6 personer, för maximal utveckling av din andning. Vi träffas 5 torsdagar i rad, 18.30 – 19.45, och du övar hemma mellan träffarna. Din investering i din hälsa är 2000 kr inkl. moms, vilket även inkluderar utbildningsmaterial till ett värde av 450 kr. Du bokar dig för hela kursen genom att boka första tillfället av kursen, dvs 5:e maj. Jag är ansluten till ePassi och Actiway friskvård.

Träningen sker i mitt behandlingsrum på Olbersgatan 12, i yogalokalen Unfold your mat, mittemot Lisebergs camping. Närmaste spårvagnshållplats ligger 350 meter bort och är hållplats Welandergatan. Om man kommer körande finns det några gratis 4 timmars parkeringsplatser på Havsörnsgatan, men det går även att parkera gratis på gatorna runt omkring eller på betalparkering vid Skatås motionscentrum ca 500 m uppför backen.

För anmälan till kursen, boka första kurstillfället, den 5:e maj, så är du automatiskt bokad till hela kursen.

Boka din kursplats här:

Boka tid

Ev. avbokning av kursplats ska ske senast 1 vecka innan kursstart.
För mer information och frågor: info@mariaholmstrom.se