I Sverige igen

Efter ett år utlandsjobb är vi nu åter i Sverige och Göteborg igen! Nu vilar vi upp oss och kommer i ordning för att snart ta nya tag!

Oj vad jag är taggad på att sätta igång med träningen igen! På grund av flytten så har jag helt enkelt inte haft tid att träna hästarna och de har förstås även fått en välbehövlig paus i samband med flytten och ankomsten till sitt ”nygamla” stall. Vi har flyttat tillbaka till den lösdrift som vi stod i innan vi åkte till Holland så de känner redan de flesta hästarna från tidigare. Bra när det blir lite mindre påfrestning i det hänseendet iallafall. Imorgon ska båda hästarna gås igenom av en equipat/homeopat, sedan blir det återhämtning efter behandling och därefter sätter vi så smått igång med träningen igen.

mirabrota-liten

Dessutom är jag superpeppad på att börja undervisa igen! Det har ju inte varit så mycket undervisning i Holland, men under de sista månaderna hjälpte jag en tjej med en PRE. Hästen var stressad och betedde sig illa för att den inte riktigt förstod vad som förväntades av den men med lite hjälp tittade en underbart vänlig och intresserad häst fram som verkligen ville samarbeta och vara med. Det är sådant som gör mig så lycklig, att kunna hjälpa häst och människa till samarbete och harmoni!

Ni har väl sett att jag nu har ett hemkomsterbjudande för min undervisning? Se här, under tre månader bjuder jag på reserersättningen! Jag hoppas vi ses!